En glad och leende sommar!

svensk flagga vid havet på sommaren

Sommaren är en tid av gräsklippning och grillfester, bokläsning och golf, rekreation och vila.

Också denna blogg behöver en period av vila och andhämtning. Bloggen försöker nå så många läsare som möjligt med notiser och information av intresse om allt från Amalgam till Överbett. Nu gör vi ett uppehåll till hösten. Tyngdpunkten i min information ligger på estetisk-kosmetisk tandvård. Skulle man göra en mätning av ordfrekvensen torde ”leende” hamna högt.

Det är leendet som gäller

Varför är jag då så fokuserad på leendet? Jo, därför att jag dagligen och stundligen ser hur ett återställt leende inte bara kan förändra mun och ansikte, utan även personligheten. En frisk och vacker mun öppnar fönster i själen, fönster som hängt på rostiga gångjärn.

Hitta en glad gubbe

Man talar i USA om ”life changing dentistry”, alltså tandvård som förändrar livet till det bättre. Det är i den typen av tandvård jag har mitt hjärta. Ingen mun är hopplös. Moderna metoder och material i händerna på en erfaren och välutbildad tandläkare kan raskt göra ”ledsen gubbe” till ”glad gubbe”.

Härmed förklarat jag första halvåret 2012 för avslutat! Fundera på det där om livsförändrande tandvård, så ses vi till hösten. Då i den leende staden Varberg.

Sommarhälsningar!

Calle Hagman Tandläkare
Hagmans Tandvård Varberg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *