Nu för tiden ler jag mycket mer

”Så tack från djupet av mitt hjärta,jag är lättad och mycket nöjd!”

Så lyder sista meningen i ett mejl som kom häromdagen. Mejlet återges här ordagrant, i sin helhet:

Hej,

När jag kom till er i augusti förra året så var jag skärrad och ledsen, jag visste att det var ett ganska stort ingrepp som skulle behöva göras, men jag hade bestämt att nu skulle det ske, och att det var du som skulle göra det.
Och det har jag inte ångrat en sekund.

Det har varit jobbigt ibland, men då har du och Britt-Marie funnits där och stöttat och tröstat. Ni är inte bara skickliga i ert jobb, ni är också väldigt gulliga och medmänskliga. Dessutom har ni humor. Det underlättar alltid.

Summa summarum är att jag nu för tiden LER mycket mer UTAN att hålla handen framför munnen. Lite ovant men jag börjar vänja mej.
Så tack från djupet av mitt hjärta, jag är lättad och mycket nöjd.

Hälsningar (namn) J.B.

Vi blev mycket glada vid läsningen av J.B: s mejl, både min mångåriga medarbetare tandsköterskan Britt-Marie och jag. Sådana här ”hjärtevärmare” är underbara att få. De sätter guldkant på vår vardag och bekräftar samtidigt vad vårt sätt att arbeta kan betyda i form av genomgripande förbättring i våra patienters liv. På Britt-Maries och egna vägnar – ett varmt tack för dina rader, J.B.!

Calle Hagman, tandläkare, Åsa

Se själv JB:s förvandling:

ler

PATIENT JB FÖRE – EN TAND HAR LÄMNAT TANDRADEN OCH STICKER UT

ler

PATIENT J.B. EFTER- TÄNDERNA STÅR ÅTER RAKT OCH PRYDLIGT

ler

PATIENT J.B: FÖRE – OJÄMNHETERNA SYNS TYDLIGT

ler

PATIENT J.B. EFTER – NYA RAKA TÄNDER

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *