Vinnarna av eltandborstar tillkännages snart

eltandborste

Den 24 juni var 2014 var en härlig kväll i Åsa. Det var full aktivitet i Åsa centrum med gatufestival med bra underhållning hela kvällen.

Naturligtvis var vi från Hagmans Tandvård på plats. Hagmans Tandvård informerade om och svarade på frågor om tandvård. Tack alla nu som visade intresse! Tack alla ni som Like’ade oss på Facebook! Vi minns alla fina leeden och vi står alltid till tjänst till den som vill förbättra sitt. Tack alla ni som var med i vår ”tipstävling” där man kunde vinna eltandborstar. Vi håller som bäst på att rätta bidragen och kommer att kontakta er.

Calle Hagman, tandläkare Åsa

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *