Ett brev betyder så mycket…

brev

brev

Låt mig få vidarebefordra ett brev jag fått av en patient. Raderna gjorde mig varm om hjärtat. De bekräftar min övertygelse att hantverksskicklighet i tandläkaryrket alltid måste kombineras med service och omtanke omsatt i praktisk handling.

Hej Calle,

Det har nu gått en tid sedan jag blev klar med min brygga. Det funkar jättebra inga problem.

Jag är så glad att du är min tandläkare, bara positivt hela jobbet igenom.

Vi skall inte glömma din tandsköterska Britt-Marie, hon är en pärla. Ren glädje att höra och se er jobba tillsammans.

Jag ska aldrig glömma när du ställde upp för mig bland annat på midsommarafton, säg den tandläkare som gör det.

Det är ett stort plus att ha ditt mobilnummer att ringa när det uppstår bekymmer.

Jag är så glad att jag fick dig på rekommendation. Jag rekommenderar dig varmt och tack än en gång Calle.

Hälsningar från en mycket nöjd patient.

 

Britt-Marie Savklint

Frillesås

Jag avrundar med ett passande citat av Ralph Waldo Em erson (1803 – 1882), amerikansk författare och filosof: ”Livet är så vist inrättat att ingen på allvar kan försöka hjälpa en annan utan att hjälpa sig själv.”

Tack för ditt brev, Britt-Marie!

Calle Hagman, tandläkare, Åsa

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *