God Jul från oss på Hagmans Tandvård i Åsa

God Jul

Stort Tack för i år!

Först en praktisk information …

Vi kommer att ta långledigt över helgerna och öppnar åter onsdagen 7 jan 2015. Patienter som får akuta problem kan kontakta Calle på 0705-283311.

… sedan en kort tillbakablick …

Hagmans Tandvård i Åsa har snart fullföljt vårt andra framgångsrika år då vi fått en mängd nya patienter både från Åsa – Frillesås med omnejd, men även flera som åkt betydligt längre för att få hjälp med sina tänder hos oss.

På vår hemsida www.callehagman.se och på vår facebook sida Hagmans Tandvård i Åsa kan du se vad många tacksamma patienter skrivit.

… därefter en programförklaring …

Naturligtvis gör vi vanlig tandvård och även hygienbehandlingar hos hygienist och att vi dessutom erbjuder gratis tandvård för barn och ungdomar upp t.o.m. 19 års ålder.

Utöver den vanliga tandvården har vi också speciellt vidareutbildat oss så vi kan hjälpa patienter som behöver estetisk tandvård.

Vi har lyckats skapa många nya vackra leenden, där tänderna tidigare var slitna, lappade eller förstörda på annat sätt. Många tandvårdsrädda har kommit över sin rädsla och kommer numera med glädje till oss.

Många patienter med huvudvärk har blivit ”botade” på olika sätt.

Detsamma gäller patienter med trångställda tänder, som har fått raka fina leenden med hjälp av olika nästan osynliga tandregleringsmetoder

Så när julklappsromanen känns seg eller om du kört fast i Stora Julkrysset och vill ha lite lättsam läsning kan du läsa inläggen på Calles blogg – lärorik och avkopplande läsning under helgerna.

… och till sist en förhoppning

Året 2014 har minst sagt varit stökigt med politisk oro, ubåtar och vädergudar på dåligt humör.

Låt oss hoppa på ett bättre 2015 med stabilitet och samverkan för allas bästa, fred och frihet och ett år av önskeväder som lockar fram Ett Leende Halland.

En Skön och Fridfull Jul och Ett Gott Nytt År

önskar

Hagmans Tandvård i Åsa

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *