Nöjd patient och tänder före och efter behandling

Det är en glädje att få brev från nöjda patienter. Raderna nedan och bilderna på Elisabets tänder före och efter behandling kräver ingen närmare kommentar. Jag behöver inte påpeka att publiceringen sker med patientens godkännande.

 Hej Calle,

 

Jag har under många år känt mig missnöjd med mina tänder, som jag upplevt som fula och missprydande. Faktiskt till den grad att jag ofta undvikit att le och skratta i sällskap, eller känt mig tvungen att dölja tänderna med handen. Tänderna var dessutom skadade och nedslitna.

När jag kom till Calle och Britt-Marie kände jag genast att jag hade hamnat i rätt händer. Jag blev oerhört professionellt bemött och fick fantastisk hjälp. Calle har flera gånger ringt upp mig under behandlingens gång för att höra hur jag har mått och har verkligen engagerat sig för att jag skall bli så nöjd som bara är möjligt. Inte vid något behandlingstillfälle har det känts jobbigt eller nervöst, trots att det krävdes ganska stora ingrepp för att rätta till mitt leende.

Jag är så glad att jag valde att göra det här och att jag valde att gå till just Calle och Britt-Marie. Man mår så oerhört mycket bättre när man vågar le och skratta!

Hälsningar Elisabet Nilsson

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *