Mystiken kring Putins försvinnande skingras

Vladmir Putin ler sällan

Foto:www.kremlin.ru

Rysslands premiärminister Vladimir Putin är nu tillbaka i rampljuset efter sin två veckor långa frånvaro. Spekulationerna har virvlat in som sibiriska snöoväder.

Är Putin sjuk, är han död, har han varit i Schweiz och träffat sitt senaste barn, har han varit utsatt för en palatskupp i Kreml m.m. i den stilen?

Det kan nu vara dags att avslöja sanningen. Putin har varit i Sverige, närmare bestämt i Åsa, där han genomgått en genomgripande förnyelse av sina tänder.

Hans svenska tandläkare, som vill vara anonym, berättar att ”Vladimir fick ett par rejäla tandskador när han bet sig fast i Krim, skador som nu är reparerade. Han är nu så att säga av-Kriminaliserad.”

Putins nya leende utgör en vacker syn, en vit-röd kontrast som leder tankarna till Vitryssland mot en bakgrund av Röda Torget.

Sverige-vän

Varför Rysslands premiärminister valde just Sverige för sina tandproblem är inte så konstigt, fortsätter Åsa-tandläkaren:

”Vladimir Putin är en varm Sverige-vän. Speciellt förtjust är han i Stockholm skärgård”.

”Han berättade för mig i förtroende att han funderar på att göra Gotland till sitt och den ryska elitens sommarparadis. Ja, han har faktiskt redan varit på besök på Gotland, givetvis helt inkognito.”

”Vladimir Atterdag brandskattade Visby år 1361 – själv vill jag och mina vänner bara uppskatta staden”, lär Putin har skämtat under samtalet med vår tandläkare.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *