Om tandglugg modell Thore Skogman

Condoleezza_Rice

”Jag hade Thore Skogman-glugg när jag liten”. Det avslöjade Mia Skäringer i Hänt Extra nr 7 i år. För tidningens reporter Elisabeth Andersson berättar Mia om sina framgångar och trots dessa om sitt stundom bristande självförtroende.

– Jag är avundsjuk på TV-kocken Tina Nordströms naturliga skratt. Hon är en av de personer som har det mest naturliga skrattet i TV.

Knipit ihop

– Jag tror att jag haft komplex för tänderna också. Jag har lite grand knipit ihop, jag har inte övat upp det.

– Nu är det inget fel på mina tänder längre jag har fyllt i den, men jag hade ju Thore Skogman-glugg när jag växte upp …” avslutar hon.

Glipa.

Många människor har ett stort mellanrum mellan framtänderna. Några behåller den, ja den kan rent av bli något av ett varumärke, som hos Povel Ramel, Thore Skogman, Jan Björklund och USA:s f.d utrikesminister Condoleezza Rice. Andra känner sig besvärade och vill fylla igen, eller åtminstone minska, glipan.

Välkommen att kontakta mig för frågor om dina tänder, deras hälsa och utseende.

Bästa hälsningar

Calle Hagman och medarbetare Åsa

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *