Två år i Åsa – Kartan och verkligheten

Två år i Åsa - Leende kvinna illustrerar tandläkare Calle Hagmans två första år i Åsa.

Lewis Carroll, författaren till Alice i Underlandet, skrev i en annan av sina böcker om en utländsk kartograf. Denne berättad stolt om sitt hemlands avancerade kartografi. I hans hemland hade man t.o.m. åstadkommit en karta över landet i skala ett till ett.

Han fick frågan om kartan kommit till användning. Nej, svarade kartografen, den rullades aldrig ut eftersom bönderna insåg att all växtlighet då skulle utplånas. Men, försäkrade kartografen, det blev aldrig något problem, eftersom vi nu använder landet självt som sin egen karta och jag kan försäkra det går nästan lika bra!

Våra första två år i Åsa

Hur ser då verkligheten ut efter vår första tid i Åsa? Mitt svar är att verkligheten har blivit mycket bättre än den karta vi hade i form av förhoppningar när vi startade. Tillströmningen av patienter har överstigit våra förväntningar. I vår postlåda – både den fysiska och den virtuella – dimper ner glada och positiva brev av tacksamhet från färdigbehandlade patienter.

  • Vi har skapat många vackra leenden då vi byggt upp slitna och lappade tänder till hela och välfungerande leenden
  • Många mycket tandvårdsrädda, som inte varit hos tandläkare på många år har fått hjälp att få friska och hela tänder och hjälp att komma över sin rädsla
  • Vi har också hjälpt riktigt många med att få ett ljusare leende med hjälp av blekning, så de kan möta sommaren med vitare tänder
  • Många patienter har blivit kvitt sin huvudvärk och slutat med sin gnissling och pressning, som brutit ner deras tänder.

Under sommaren har tandläkarna vid U-smile i Kungsbacka lovat att hjälpa oss med akuta tandvårdsbehov. Ring dem på tel: 0300 33900. Efter sommaren kommer vi att fortsätta att reparera, försköna och lyckliggöra våra patienter. Kartor i all ära – ett frisk och vackert leende är bästa sättet att möta verkligheten.

Skön Sommar önskar

Calle Hagman och medarbetare

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *