Ingen medalj, men mycket emalj!

Friidrotts-VM i Kina är över. Segrarnas leenden lyste upp Fågelboet, som stadion kallas. Men inte bara segrarna log. De svenska deltagarna som ”nästan kom på medaljplats” log också.

Som till exempel Angelica Bengtsson, som trots att hon gjorde personbästa och slog nytt svenskt rekord, ändå hamnade utanför pallen. Men hennes leende antydde att sista ordet inte är sagt. Det kommer snart fler tävlingar …
Mästerskapens favorit Sprintkungen Usain St. Leo Bolt från Jamaica fick åter le flera segerleenden mot världen. Och hemma i våra TV-soffor satt vi och log tillbaka!

Vi minns också Mo Farah, den fenomenale brittiske längdlöparen som för tredje gången på raken knep guld i löpning 5 000 och 10 000 meter. Han började le långt innan han bröt målsnöre.

Att man kan le innan man gått i mål visar att auran av segervisshet i sig är ett vinnande koncept, på löparbanan och i vardagslivet. Emalj – den vi har på tänderna alltså – och medalj tycks gå hand över hand över mållinjen. 

Blygs du att le? Jag kan hjälpa dig till ett leende som bryter ner motstånd och leder till segrar. Det motstånd jag talar om handlar ofta om din egen tvekan och oro. Du kommer att finna att en frisk och vacker mun gör många saker i livet lättare. Inre och yttre hinder blir mindre. Frostiga relationer kan tina upp. Du blir vänligare bemött när du själv vågar le.

Visa omvärlden ditt rätta jag med ett individuellt och varmt personligt leende.

Calle Hagman, Hagmans Tandvård, Åsa

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *