Spela med de kort man fått! Är det alltid så klokt?

 

calle-dålig-hand

Uppmaningen ” att spela med de kort man fått ” kan i ögonblicket låta klokt och välfunnet. Men jag gillar inte uttrycket. Det andas uppgivenhet. Verkligheten är dessbättre en annan. En till synes hopplös situation kan vändas. Plötsligt sitter man med bättre kort. Allt går inte att förändra, men mycket går att förbättra.

Som exempelvis en mun som man inte trivs med. Både halvslitna och mycket nedgångna tänder kan bli som nya bara man beslutar sig för att åtgärda problemet. En fråga man kan ställa sig är denna: ”Vad är viktigt i mitt liv just nu?” Ofta blir svaret: ”Att hålla mig frisk, snygg och ungdomlig.” Ett hinder för en snygg och frisk mun kan vara tandvårdsrädsla. Många patienter har övervunnit sin rädsla bara man kommit till oss, något som de vittnat om både på Facebook och på vår hemsida. Mitt uppdrag som tandläkare är att medverka till förändringar och förbättringar. Inte sällan leder behandlingarna till att patienterna får ett lyft och en nytändning i livet. Med de goda hälsoeffekterna av en välskött mun, följer också den positiva psykiska upplevelsen att obehindrat våga le, skratta, tala och debattera. En vacker och välskött mun är av oerhörd stor betydelse för välbefinnandet, självtilliten och livslusten.

Bild på en vacker mun

Välkommen att kontakta mig för en undersökning.

Calle Hagman Tandläkare

Hagmans Tandvård, Åsa

Foto:Shaun W/Free Images

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *