Segrare ler – och leenden skapar vinnare

calle-rio

De nyss avslutade Olympiska Spelen i Rio, blev för svensk del Damernas Olympiad. Aldrig tidigare har svenska damidrottare tagit fler OS-medaljer än sommaren 2016.

Framgångarna är väl kända vid det här laget. Våra duktiga idrottskvinnor, de flesta bara en bit över 20 år, gjorde oss alla stolta och gav oss undehållnming i världsklass. Och leendena var många vid Olympia-galan i Stockholm, precis som de varit under sändningarna.  Vi gläds åt framgångarna och har njutit åt alla segrare och alla seger leenden. Till och med vinnaren i maratonloppet Eliud Kipchoge kunde efter 42 kilometers omänsklig ansträngning pressa fram ett leende på upploppet.

Vinnare ler …

Bara en försvinnande liten del av mänskligheten kan ta sig upp på prispallarna i ett OS, få en medalj runt halsen, vinka åt publiken och le. Men alla vi övriga kan också bli leende vinnare i det som bara var och en av oss är bäst på; i hemmet, på jobbet, i skolan, i föreningslivet, eller i vår hobby.

… och tvärt om

Ett frisk och vackert leende skapar vinnare. Inom yrken där man möter och talar med människor är ett välskött mun en förutsättning för framgång. ”Sköter han eller hon sitt företag och sina kunder lika dåligt som sina tänder?” blir den naturliga reaktionen inför en person med en eftersatt mun.

Låt ditt leende bli en tillgång på jobb och i relationer! Kontakta mig för en undersökning.

rio_2016_medals

På återhörande!

Calle Hagman, tandläkare, Åsa

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *