Fula i mun men fina tänder

fina tänder

Det drar ihop sig till slutstrid i den amerikanska valrörelsen. Spänningen är stor och mycket kan fortfarande hända. Nyligen verkade den omtalade Donald Trump helt chanslös. Så tycks det inte vara längre om man får tro opinionsundersökningarna. Just nu far både Hillary Clinton och Donald Trump runt på valmöten över hela USA, med media hack i häl.

Media har granskat de bägge kandidaterna på alla tänkbara vis. Till och med Trumps och Clintons tänder har analyserats. Det kanske inte är så förvånande att bägge kandidaterna har fått estetiska tandvårdsbehandlingar. Och goda sådana. Bägge två får gott betyg av en anonym tandläkare på sidan cheezburger.com.

Så här säger tandläkaren om Donald Trumps tänder:

trump-teeth

Kronor på alla framtänder. Mycket gott arbete och verkligt flotta saker. Han måste känna någon som verkligen vet vad de gör. Det är lite för vitt för att vara naturligt. Tänderna ser ut som porslin, eftersom det är vad de är.

Och så här är omdömet om Hillary Clintons tänder:

hillary-teeth

Bara två kronor. På tand nr 7 och nr 8 som är inringade. I grund och botten ser hennes tänder bra ut, de har inga egentliga brister och ser ut som tänderna på en 25-åring. Man kan se på kronan på en tand att formen är något annorlunda än tanden bredvid den.

På ett annat foto taget med blixt, får Clintons estetiskt behandlade tänder en annorlunda färgnyans än hennes naturliga. Dessa tänder skulle inte se så annorlunda under mer normala ljusförhållanden. Men sånt kanske bara tandläkare noterar.

Fula i mun, men fina tänder

Vad skall man då få ut av detta? Kanske att det estetiska tandvårdsarbetet är det bästa med deras munnar? Presidentkampanjen har ju präglats av idel munhuggning och många tycker att deras munnar borde hållas stängda.

Både Clinton och Trump fotograferas dagligen. Och ett leende porträtt är aldrig fel. Som politiker har man inte råd gå med munnen stängd av räddsla för att inte kunna le. Att väl skötta tänder och ett vackert leende är viktigt för alla göra ett gott intryck på människor, det är redan känt.

I mitt förra inlägg förklarade jag att du inte behöver tillhöra kungahuset för att få behandling med Invisalign. Idag är budskapet: Du behöver inte vara president i USA för att få ett bättre leende. Om du vill le som världens mäktigaste man eller kvinna, kontakta mig Calle Hagman.

Calle Hagman, tandläkare,

Hagmans Tandvård, Åsa

Foto på Donald Trump: By David Shankbone retouched by User:Megapixie (David Shankbone) [CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons

Foto på Hillary Clinton:  United States Department of StateOfficial Photo at Department of State page Official portrait of Secretary of State Hillary Clinton.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *