Om när tandläkaren i Åsa log extra varmt

tandläkaren i Åsa

Utan förmågan att le, skratta och prata obehindrat står man sig slätt i dagens samhälle.

Som tandläkare är det mitt jobb är att återskapa naturliga friska och vinnande leenden, en viktig förutsättning för ett bra liv för mina patienter. Under hela min yrkeskarriär har jag ständigt fortbildat mig inom detta område, estetisk tandvård.

Men tandläkaren  i Åsa, ler han själv någon gång?

Jag ler stolt och myser när jag får återkopplingar från patienter som berättar att mina behandlingar gett önskat resultat i form av skönare och friskare munnar och ökat självförtroende. Senast det hände var häromdagen.

Läs mailet från Maria Karlsson, som berättar om den förändring som min behandling inneburit. Hon har godkänt att mailet publiceras.

Tusen tack, Calle Hagman!

Eftersom jag behövde en ny tandläkare så gjorde jag en marknadsundersökning av tandläkare på nätet och kollade på en mängd hemsidor och bedömningssajter. Jag valde då Calle Hagman, som arbetar som tandläkare vid Hagmans tandvård i Åsa och jag blev hans patient i april 2016. Valet var lätt, jag visste redan innan första besök att jag har valt den bäste och detta baserades på patienternas alla positiva omdömen och berättelser på Calles hemsida samt Facebooksida och på de trevliga inläggen på Calles blogg.

För 10 år sedan var jag tvungen att ta bort en tand som följd av en infektion. Därefter vågade jag inte le och skratta. Jag skämdes för den synliga gluggen i sidopartiet i överkäken. Det gick så långt att jag blev deprimerad och tappade självförtroendet.

Efter Calles noggranna undersökning kom vi fram till att det skulle vara bäst för mig att ersätta den förlorade tanden med ett implantat. Mitt implantat i överkäken gjordes i samarbete med professor Lars Rasmusson, käkkirurg i Göteborg som opererade mig vid Hagmans Tandvård i Varberg. Tusen tack till professor Lars Rasmusson för en mycket smidig operation!

Cirka 3 månader efter operationen då det läkt fast i benet fixade Calle den nya tanden. Jag är supernöjd med resultatet. Min nya tand ser naturlig ut och är till och med finare än originalet. Jag mår mycket bättre nu, ser bättre ut och mitt självförtroende har kommit tillbaka.

Synd att jag inte hittade Calle Hagman tidigare, han är absolut fantastik och helt unik! Han och hans team står för professionalitet, stor engagemang, hög kvalitet och varmt bemötande.

Hjärtligt tack!

Maria Karlsson

Bua i november 2016

Har du det som Maria Karlsson hade det före behandlingen, är du välkommen att kontakt mig för en undersökning och ett kostnadsförslag.

Med hälsningar

Calle Hagman, Tandläkaren i Åsa

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *