Omvänd lucköppning och julklappar som varar länge

Brev eller mail från en nöjd patient är den bästa julklapp ett tandläkar-team kan få. Nyligen fick vi just ett sådant. Läs Pernillas mail. Kanske väcker det dina tankar. Är dags att ge sig själv en julklapp, som verkligen varar ända till påska – och ännu längre?

Jag talar förstås om en estetisk tandvårdsbehandling. Kan du tänka dig en bättre julklapp till dig själv eller någon närstående än ett vinnande leende? Bestäm dig i december så är julklappen levererad till Påsk, lagom att möta våren med med ett fräscht leende. Brevet och bilderna nedan visar hur bra munnen kan bli – hur bra livet kan bli.

Jag hade dragit mig från att gå till tandläkaren i flera år, trotts att jag tydligt kunde se att mina tänder blivit sämre. Jag har aldrig tyckt om att gå till tandläkaren och jag har nog egentligen haft en rädsla för tandläkare.

Jag blev rekommenderad Hagmans tandvård och nu hade jag inga fler undanflykter, jag bor granne med en av Sveriges bästa tandläkare som är van vid människor som är ängsliga för ett tandläkar besök. Sagt och gjort jag bokade tid😨.

Första besöket var helt fantastiskt, jag fick ett så proffsigt bemötande av alla och dessutom så fick det ta den tiden det tog, ingen stress. Jag blev förvånad och samtidigt arg på mig själv, för vad hade jag varit så rädd för.

Jag var tvungen att göra några kronor för att rätta till mina slitna tänder.
Genom hela processen har jag alltid fått ett otroligt bra bemötande med en lyhördhet och en helhetssyn. Fokus har legat både på funktion och estetisk kvalité. Jag har dessutom fått lära mig borsta mina tänder korrekt 😁. Calle har ringt och kollat så att allt har varit bra och har jag haft dom minsta bekymmer så löser han det omgående.

Jag har dessutom blivit botad från min spännings värk i huvudet, axlarna och ryggen som jag haft i många år, felet var tydligen inte sängen eller kudden utan mitt bett😊. Mitt leende är jag nu stolt över, jag vaknar utvilad utan värk vilket gjort att min livskvalitet har ökat på mer än ett sätt. Hela min familj går nu hos Calle Hagman och det är jag så glad över.

20161205, Åsa
Pernilla Munge

 

Pernillas tänder före och efter

Pernillas tänder före och efter:

Har du det som Pernilla hade det före behandlingen, är du välkommen att kontakta mig för en undersökning och ett kostnadsförslag. I övrigt så håller jag nästan på med lucköppning som i adventskalendern – fast tvärtom! Där andra öppnar luckor, tillsluter jag luckor. De stora med implantat eller broar, de mindre med fasader och composit. Om du har en lucka i tandraden, kan du också kontakta mig.

lucköppning

 

Med hälsningar

Calle Hagman, Tandläkaren i Åsa

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *