Få saker är så personliga som mina tänder. När vi hjälper en patient att flytta och korrigera tänderna, så hjälper vi även deras självförtroende.Ännu en gång har jag fått ett brev från en patient, som tackar mig och mitt team. En ung kvinna skriver och berättar om förändringen som behandlingen innebar. Hon har godkänt att brevet publiceras.

Hej!

Efter att ha haft komplex i flera år över mina tänder vände jag mig till Hagmans tandvård. Calle var första tandläkaren som lyssnade på mig och som även ville hjälpa mig att få fina tänder med hjälp av porslinsfasader. Varje besök var effektivt och Calle och hans team är riktigt proffsiga. De tillverkade även plastfasader till mig så att jag fick se hur resultatet skulle se ut innan de riktiga fasaderna sattes in för att se om jag kände mig nöjd. Resultatet är helt fantastiskt och jag älskar mitt leende nu. Jag rekommenderar alla att gå till Hagmans tandvård om man vill ha en proffsig och trevlig tandläkare och få fantastiska resultat.

Undertecknat

Borr-fri kosmetisk behandling med fyra skalfasader. Hela behandlingen gjordes utan att tandläkarborr användes. De tunna skalfasaderna fästes direkt på emaljen.

FÖRE – EFTER

FÖRE – EFTER

FÖRE – EFTER

 

Kontakta mig om du känner att dina tänder – och ditt självförtroende – behöver korrigeras.

Med hälsningar

Calle Hagman, Tandläkaren i Åsa