Det kom ett brev igen….

Det kom ett brev igen. Och det gjorde oss väldigt glada.

Inget sprider sådan glädje och självkänsla i teamet som när vi får äkta feedback från dem vi hjälpt. Det värmer särskilt att någon tar sig tid att skriva ett brev och formulera sig så väl. I dessa tider slänger vi ju hellre iväg korta meddelanden i digitala medier, kryddade med glada gubbar och annat. Inget fel på det. Men det är ändå skönt med ett väl formulerat fint brev.

Ett steg tillbaka i tiden

Estetisk tandvård kan vara en livsförändrande åtgärd. Förslitningen har pågått sedan barnaåren. Men plötsligt – ja, efter en relativt kort period i alla fall  – får man tillbaka sin ungdoms tänder. Känslan av vackra, starka tänder går inte att ta miste på. Så om inte bilderna på Peter talar sitt eget språk, här är Peters brev:

Calle Hagman, Tandläkare, Åsa

P.S. Bilder och brev publiceras med Peter Torgersson tillstånd. Vi publicerar inga identifierbara bilder på någon privatperson utan uttryckligt medgivande. D. S.