Vad vill patienten? Framtidens tandvård redan idag!

En kyrklig gobeläng från 1600-talet har restaurerats med hjälp av tandläkarredskap. Den var skapad i Italien, men hade hittat sin väg till Cathedral of St. John the Divine i New York, USA. Så gamla ting brukar jag inte arbeta med.

Men jag kan förstå användningen – våra redskap är gjorda för noggrannhet på små ytor. Jag använder förvisso mina redskap och min kunskap – inte bara till att laga – utan till att återställa tänder till forna tiders glans.

Hör av dig och tala om vad du vill – så skall vi försöka hjälpa dig till ett nytt vackert leende

Med hälsningar

Calle Hagman, Tandläkare, Åsa

Foto: Peter Skadberg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *