Mottagningen öppnar igen! Välkommen tillbaka och välkommen även nya patienter!

Augusti månad är snart halvvägs avverkad. För många av oss betyder att återgå till jobbet. Såsom för mig själv. Hagmans Tandvård i Åsa slår upp dörrarna nästa vecka med start den 14 augusti.

Det är kanske inte det man allra helst vill. Semester-Sverige går fortfarande på högvarv. Men det kan inte hjälpas: Jobbet måste göras.

Nu är det inte längre tid för skaldjurscocktail på Marstrand. Det är skalfasader som gäller.
Nu är det inte längre dags att eliminera den bleka, vita färgen på huden med en fin solbränna på Hvita Sand eller vid havet vid Vassbäck. Nu är det blekning som gäller, blekning av tänder.
Nu är det inte längre fråga om att sänka golfbollar ned i hålen på Barsebäck eller Sjögärde. Nu är det dags att fylla igen hål. Karies-hål, alltså.
Inga fler promenader i Gamla Stans krokiga gränder, nu är det dags för rakare tänder. Med tandreglering!
Och om ni glömde att växla in gamla uttjänta kronor, så kommer jag att arbeta med kronor även framöver. Porslinskronor, det vill säga.

Kort sagt: Leendena måste fram

Välkomna både nya och gamla patienter, hälsar tandläkare Calle Hagman med personal!

P.S. Jag får ofta frågan ”Har vi plats för nya patienter?” Och svaret på den frågan är: Ja. Våra patienter blir friskare så vi hinner ta in nya patienter. Alla är välkomna. En annan fråga jag ofta får är: ”Är ni mycket dyrare än andra tandläkare?” Svaret på den frågan är: Vi är lite dyrare än folktandvården. Men det är mycket liten skillnad. Vi är inte dyrare än andra privata tandläkare, i exempelvis Göteborg.  D.S.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *