Ett brev från en patient: Leendet tillbaka efter behandlingen efter olyckan

ett brev från en patient

Inget berör oss som ett brev från en patient, som tur är får vi ganska många. Den här gången var det ifrån Karin.

Olyckan, som hon nämner, är en cykelolycka hon råkade ut för då hon var i övre tonåren. Då hon kom till mig var hon några och trettio. Vid olyckan fick hon ersätta några utslagna framtänder med implantat och flera andra framtänder fick rotfyllas. Dessa, som också hade flera sprickor i sig, blev med åren  mörkare o missfärgade. Det började genera henne. Hela hennes leende hade helt enkelt blivit missprydande. Som ni förstår så blev det en ganska omfattande behandling med nya implantatkronor och fasader på flera tänder. Men den gav henne sitt vackra leende tillbaka. Ju mer omfattande behandling, desto viktigare är det med förtroendet för tandläkaren. Därför är vi extra stolta över Karins brev.

Från sidan


Framifrån


Har du behov av tandvård, omfattande eller mindre omfattande? Kontakta mig Calle Hagman!

Trevlig helg!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *