Ge dig själv en julklapp!

Jag har just googlat frasen ”Ge dig själv en julklapp!”. Det var intressant.

På förstasidan kom sidor upp som rekommenderade:

 • pensionssparande
 • träningspass
 • ledarskapskurs
 • tidningsprenumeration
 • budget
 • ett nytt avtal. (Vilket sorts avtal förstod jag inte.)

En märklig blandning kan tyckas. Men de har faktiskt en sak gemensamt: Ett långsiktigt perspektiv. Pensionssparande och träning har man kanske mest nytta av om 20–30 år.

En långsiktig investering

Jag som är tandläkare ville göra lite reklam för mina tjänster. Att ge sig själv finare tänder som julklapp är en utmärkt idé. Estetiska tandvårdsbehandlingar fungerar ungefär som sparande eller träning. Det är slags långsiktig investering i välmående och trygghet. Fördelen med den estetiska tandvården är att du får uppleva resultatet direkt.

Något du retat dig på?

Så här kommer mitt budskap: Inled det nya året med ett leende. Nyårslöften brukar – som alla vet – inte hålla särskilt länge. Därför bör du boka tid redan nu. Rätta till den sneda eller missfärgade tanden som du retat dig på länge. Vi har flera behandlingar som kan ta lång tid att få gjorda.

 • Tandreglering
 • Implantat
 • Bryggor och broar

Men vi har andra som kan göras på någon vecka.

 • Tandblekning
 • Skalfasader
 • Tandhygienska behandlingar

Så, ge dig själv en julklapp och möt det nya året med ett vackrare leende. Det är roligare att ge än att få. När du kan le ditt fulla leende igen, kommer du att kunna ge mer glädje till din omgivning.  Se bara på min patient Carina Olofssons tänder och hur de blev.

Läs vad hon skrev efter hennes stora behandling för några år sedan:

Hejsan Calle och Britt-Marie!

Vill framföra mitt varmaste TACK till er som har givit mig ett nytt liv.

Det började med några skräckfyllda mail om min tandläkarskräck. Hade inte varit hos tandläkaren på minst 25 år. Men du fick mig att komma till dig och sedan bara alla pusselbitar kom på plats.

Jag till och med somnade när du gjorde en rotfyllning. Då är man avslappnad och inte rädd längre. Tycker nästan det är kul att åka till er.

Nu kan jag skratta och vara bekväm när jag är ute bland folk. Jag mår som en prinsessa och talar om för alla mina vänner att dom ska gå till dig om dom får problem med tänderna.

Jag kommer tillbaka i augusti för att göra en kontroll och bleka tänderna i underkäken.

Tack för allt!

Önskar er en skön semester!

Kram

Carina Olofsson

Trevlig helg!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *