Ta vara på tänderna 2018

Ännu inte försent för nyårslöften

Ta vara på tänderna 2018

Första arbetsdagarna  efter ledigheten är nu avverkade. Som jag befarade blev det några fall som hade sitt ursprung i festande och nyårsfirande. Så är det för oss tandläkare. Vi märker hur årstiderna, samhället och världen förändras, eftersom det återspeglas i våra patienters tänder.

Vi tandläkare har privilegiet och lyckan att kunna förändra framtiden, d.v.s. dina tänder. Jag vet inte hur ni har det, men själv brukar jag faktiskt försöka förändra på saker inför varje nytt år. Det det finns en stor psykologisk effekt i ett nytt år. Man är hemma från jobbet, får distans och tänker. Till slut slår man till och tar ett nyårslöfte. Men nyårslöften har ju en tendens att glömmas av ganska lätt.

Det är inte försent att förbättra dina tänder

Då har jag en god nyhet! Ta ett löfte till! Eller ta ett löfte i januari istället. I dessa tider av ”Köp Nu, betala senare”, ”Ångerrätt” och ”Prova-På Erbjudanden” på allting, kan man lika gärna ge ett 2018-års löfte idag eller i morgon. Kanske 2018 är året då du besökte tandläkare för första gången på mycket länge?

Kanske är 2018 är året du struntade i vad folk månne tänka och tog en tandblekning, för att får fina vita tänder punkt slut?

Kanske 2018 är året du fick nog av skämmas för dina tänder inför andra, nog av få isningar i tänderna så fort man smakar en bit godis och nog av att det gör ont i tänderna och att det blöder i tandköttet?

Kontakta oss här på Hagmans Tandvård, så pratar vi om dina möjligheter!

Calle Hagman, med personal