Calle tackar för sig! Nu är det dags för andra bryggor ett tag

Kära Patienter,

När jag etablerade mig i Åsa år …. var jag den första privatpraktiserande tandläkaren på orten. När jag nu drar mig tillbaka och lämnar över mottagningen i trygga händer, har verksamheten gått i mål som en vinnare. Tillströmningen har ibland varit så stor att jag tvingats hänvisa intresserade patienter från Mälardalen till kollegor i Stockholm, kollegor som delar mina värderingar och arbetssätt.

Kanske har Hagmans Tandvård haft stora och dyra annonskampanjer i storstadspressen? Ingalunda!

Att mottagningen snabbt blivit så känd och uppskattad beror främst på er, mina Kära Patienter. Ni har leende berättat, ibland också framträtt och intygat på Calles blogg, vad Team Hagmans vardags- och estetiska tandvård i positiva termer betytt i era liv. Mun-mot-mun-metoden har varit effektiv, både sagt som skämt och på allvar.

När jag nu blickar tillbaka på mina lyckosamma år som praktiserande tandläkare i Åsa är det därför ett speciellt ord om står fram. Ni gissar kanske på ”dentalestetik” eller någon annan högtravande fackterm.

Nej, det är det lilla ordet ”vi” jag tänker på. Det är alla vi – ni patienter, mina duktiga medarbetare och jag – som tillsammans gjort Hagmans Tandvård till en succé. Vår samverkan har satt Åsa på kartan för patienter som önskar ett tandvårdsteam som ständigt fortbildat sig och däremellan arbetat mycket hårt för att kunna behandla mycket mjukt.

Under åren i Åsa har jag fått väldigt mycket uppskattning, speciellt nu när jag aviserat min avgång. Ja, det har faktiskt känts som att jag skulle ha slutat lite oftare. 😉 Stafettpinnen övertas nu av Fredrik Wennerlund som ledare för det nya teamet i Åsa – Wennerlunds Tandvård.

Stort Tack Alla! Nu vet jag hur det känns att vinna ett OS-guld!

Med varma hälsningar

Calla Hagman, tandläkare.