Inman Aligner – enklaste vägen till raka tänder

Inman Aligner är ett fantastiskt, enkelt och smärtfritt sätt att räta ut dina framtänder. Den är oftast det absolut bästa behandlingsalternativet om man haft tandställning förut.

Tidigare hade man endast ett fåtal alternativ om man hade sneda tänder. Fast tandställning med synlig räls fungerar bra men är dyrt och tar lång tid. Till följd av detta väljer många skalfasader istället. Ofta måste man då slipa hårt på tänderna för att få dem raka. Många har då valt att inte göra något åt situationen och leva med sneda tänder.

Nu ger Inman Aligner ett bättre alternativ. Eftersom den är så snabb och effektiv eller om du inte gillar tanken på att ha fast räls klistrat på tänderna och sedan vänta i flera månader på att se resultat, kan du nu få dina framtänder uträtade på så lite som 6-16 veckor.

Calle Hagman – med praktik i Åsa – tillhörde den första gruppen svenska tandläkare som certifierades för Inman Aligner 2009. Calle har sedan dess utfört många behandlingar med Inman Aligner.

Inman Aligner innebär att alla som funderar på skalfasader för att räta ut sina tänder har en mycket mer skonsam lösning. Du kanske inte behöver fasader överhuvudtaget? Med tandblekning och komposituppbyggnad kan du få ett riktigt fint leende utan att borra i tänderna.

Även om fasader är absolut nödvändigt till följd av missfärgade eller slitna tänder kan man med en Inman Aligner se till att minska avverkningen av frisk tandsubstans, genom att räta upp dem innan man borrar på tänderna för fasader. Inman Aligner är inte bara en fantastisk tandställning. Många kosmetiska tandläkare kallar det den saknade länken mellan ortodonti och kosmetisk tandvård. Den har också beskrivits som det största som hänt kosmetisk tandvård sedan skalfasaden.

Inman Aligner passar inte alla felställningar och det finns begränsningar men om du är rätt kandidat kan du få ett fantastiskt leende på några veckor och till mycket mindre kostnad.

Patient med äldre typen av tandställning

Den vanliga typen av tandställning


En patient visar upp sitt leende med en estetiskt tilltalande tandställning från Inman Aligner

Inman Aligner syns mindre

Patienter berättar själva om Inman Aligner

Emmelie Karlsson

Jag hade under en längre tid stört mig på mina sneda framtänder men visste inte vad det fanns för alternativ mer än fast tandställning som jag var emot, det verkade göra ont och ta lång tid. Jag hade läst om estetisk tandvård på Internet och kommit in på Tandvårds husets hemsida där de gjorde mycket snygga skalfasader mm. Jag skickade en bild på mina tänder till Calle och det han sa var inte vad jag hoppades: Tandställning? Han beskrev att det kommit en ny tandställning som var diskret, snabb och avtagbar, vilket betyder mycket för mig som säljare, så jag läste på och föll för idén.Vi bokade in ett möte och det visade sig att mina tänder skulle klara att flytta sig till rätt plats. 

Ungefär en gång i veckan har jag varit hos Calle och hans underbara team där de har slipat mellan mina tänder och med jämna mellanrum tagit foton. Tack vare alla regelbundna undersökningar har det gått snabbt och smidigt, totalt 6 mån med Inman Aligner.Det enda negativa med tandställningen var att den försvårade mitt tal men vänner och familj har tyckt det varit sött och roligt.


Jag rekommenderar metoden varmt, det blir så snyggt och teamet är fantastiskt!
 Tack!
Emmelie Karlsson

Emmelie Karlssons tänder före och efter behandling med Inman Aligner

emmelie-inman-foere

emmilie-inman-efter

Matilda Segernäs

Det har varit enkelt att hålla motivationen uppe eftersom behandlingen snabbt gett synbart resultat, skillnaden har varit stor från vecka till vecka. Dessutom blev jag positivt överraskad av att själva tandställningen var så diskret och att det aldrig gjorde särskilt ont. Det enda jag möjligen har upplevt som lite besvärande är att talet påverkades, särskilt de första veckorna, men i jämförelse med att våga le obehindrat känns det som en liten uppoffring.

Vänliga hälsningar

Matilda Segernäs

Matilda Segernäs tänder före och efter behandling med Inman Aligner

matilda-inman-foere-jpg

matilda-inman-efter