Thomas idag

Thomas Carlsson

Thomas Carlson fick leendet tillbaka efter en serie behandlingar av Calle Hagman. Thomas skrev ett fint tackbrev efter behandlingen.

Stort tack till Calle Hagman med personal!

Ni har botat min tandvårdsrädsla genom ert professionella, förstående och mycket vänliga omhändertagande. Dessutom har det känts väldigt bra att komma till era fina och trevliga lokaler. Lugn, avslappnad miljö och att kunna välja musik i hörlurarna till varje besök har verkligen underlättat för mig.

Jag är mycket glad och tacksam för mina nya tänder – det känns helt fantastiskt att kunna äta vad jag vill samt våga skratta och le igen utan att hålla handen för munnen!

Varmt Tack!

Thomas Carlsson

CALLE HAGMAN KOMMENTAR:

Thomas hade blivit missnöjd med sina tänders utseende och funktion då de genom åren lappats och lagats många gånger. Fyllningarna hade också åldrats och blivit missprydande av missfärgning. Han hade också ett flertal frakturer i bettet. Vi återställde hans utseende och bettfunktion med hjälp av porslinskronor. Det känns mycket bra att kunna ge någon sitt leende tillbaka, vilket ni verkligen kan se på Thomas ansiktsfoto här bredvid.

 

Thomas-front-före

Thomas-front-fram-vers

 

Thomas-FÖRE

Thomas-EFTER